Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΟΟG: Kαι ένα μήνυμα από τον DM!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το γράψω αυτό για να μην χαλάσω την σκοτεινή ατμόσφαιρα, αλλά τα πήγατε τόσο εξαιρετικά που δεν μπορούσα να κρατηθώ. Συγχαρητήρια παιδιά, παρόλο που δεν μπορώ να πω ακριβώς τι γίνεται τελειώσατε το event με το καλύτερο πιθανό τέλος, το τέλος το οποίο είχαμε γράψει μόνο για τυπικούς λόγους.

Σαρώσατε. Απλά σαρώσατε. Ο δε Μαύρος Ονειρευτής τρελάθηκε μαζί σας, ούτε που το φανταζόταν ότι θα κάνατε τόσο καλή ομάδα και ούτε που το υποπτευόταν ότι θα κάνατε τα πάντα για λύσετε κάθε γρίφο - ακόμα και να κοιμάστε με δόσεις. Σας ευχαριστώ σαν dm σας, και σας χαιρετώ σαν fellow roleplayer. Τον μισώ αυτό τον npc, είναι αλλαζόνας, περιπαιχτικός και άπλυτος, και πραγματικά ελπίζω όταν τον βρείτε να τον "αφυπνίσετε παραδοσιακά" όπως λένε και οι παλιοί.

Αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα, σήμερα όμως χαλαρώστε, κάν'τε ένα δώρο στον εαυτό σας, κοιταχτείτε στον καθρέπτη και πείτε "Μπράβο μου! Πόσο πολύ απίστευτος/η μπορεί να είμαι;", γιατί πραγματικά το αξίζετε, όλοι σας! Και πάλι συγχαρητήρια!!! Είστε υπέροχοι, πανέξυπνοι, ταλαντούχοι, είστε απλά...





ΥΓ: Για τους γκρινιάρηδες, λεπτομέρειες για το ποιος ακριβώς έλυσε τι θα ανέβουν σύντομα, θα χρειαστεί μόνο να τσεκάρω κάποια πράγματα με τον Παναγιώτη πριν σας απαντήσω.

2 σχόλια:

  1. ...κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, κοιταχτείτε στον καθρέπτη και πείτε "Μπράβο μου! Χρειάζομαι ύπνο ΤΩΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου νύχτα ... (Ιόλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή