Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το τελικό αποτέλεσμα

Συγχαρητήρια, νικήσατε.

Τα πήγατε πολύ καλύτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Διαφορετικά άτομα από διαφορετικές Συντεχνίες ενωθήκατε εναντίον μου, και με πολεμήσατε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Ξέρω όμως το αδύνατο σας σημείο, ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να σας καταστρέψω ολοκληρωτικά.

Όχι, δεν θα επικαλεστώ κάποια αρχαία δύναμη.
Όχι, δεν θα σας ξεγελάσω πάλι.
Όχι, δεν θα στείλω δολοφόνους στα σπίτια σας.

Απλώς, θα εξαφανιστώ...

Η Μαύρη Προφητεία μόλις γεννήθηκε. Έχετε δρόμο μπροστά σας. Χωρίς κάποιον σαν εμένα, σίγουρα θα κόψετε ο ένας τον λαιμό του άλλου και θα αποτύχετε.

ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί νομίζεις ότι ο ρόλος σου είναι πιο σημαντικός από το ρόλο των υπολοίπων και θες να έχεις πάντα το πάνω χέρι.
ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί φοβάσαι να εμπιστευτείς και φοβάσαι μήπως προδωθείς.
ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί δεν έχεις την θέληση να ασχοληθείς αρκετά.
ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί σε απασχολεί γελοιωδώς πολύ τι γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα.
ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί ζεις μέσα σε έναν γυάλινο κόσμο από τον οποίον φοβάσαι να βγεις.
ΕΣΥ θα αποτύχεις γιατί απλά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου και δεν θα έχεις κανέναν να σε βοηθήσει την ώρα της ανάγκης σου.

Δεν θα περάσει πολύ χρόνος πριν γίνουν αυτά. Θα αποτύχετε. Και όταν αποτύχετε, εγώ θα έρθω πάλι, όχι για να σας δοκιμάσω αλλά για να σας πάρω μαζί μου. Για την ώρα σας καληνυχτώ. Έχω κάποιες ατελείωτες υποθέσεις με κάποιους από εσάς, τις οποίες θα φροντίσω πολύ πολύ σύντομα. Να περιμένετε νέα μου.

Θα σας ονειρεύομαι.

2 σχόλια:

  1. Μετά από 24 ώρες γρίφων και πολύ λίγο ύπνο θα σου πω: ΕΣΥ Black Dreamer θα αποτύχεις γιατί δεν ξέρεις καλά τους ανθρώπους, δεν ξέρεις ούτε την δύναμη τους, ούτε την δυνατότητα τους να μαθαίνουν από τα λάθη τους ...είναι το είδος που μπορεί να εξελιχθεί ...
    Συγχαρητήρια σε όλους ...

    Ιόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βασικα δεν ηταν η δυναμη των ανθρωπων αλλα η δυναμη της φραπεας της καλαμακοφορουσας της θερινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή